bergbeklimmen - Reisverslag uit Taiyuan, China van Maaike Boumans - WaarBenJij.nu bergbeklimmen - Reisverslag uit Taiyuan, China van Maaike Boumans - WaarBenJij.nu

bergbeklimmen

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

06 Mei 2007 | China, Taiyuan

Hola!
Op dit moment zit ik al bijna anderhalf uur in het internet cafe, buiten schijnt het zonnetje en is het 27 graden, binnen is het nog warmer.. en ik heb echt geen zin meer eigenlijk! Dus ik hou het even kort deze keer. Afgelopen week was chill op het platteland, 's ochtends lekker gewerkt op t land, een beetje onkruid eruit trekken met de hand (kreeg er wel n btj blaren van, maar dat mocht de pret niet drukken!) Op koninginnedag een spelletjesmiddag georganiseerd voor kids van de school, met stoelendans (mondharmonica kwam goed van pas J! :D), eierloop, snoephappen en spijkerpoepen. was een groot succes, kids vonden het heel erg leuk. de andere dagen verschillende dingen gedaan met de kinderen; een speurtocht uitgezet in het dorp, pannekoeken met ze gebakken, we hebben de meisjes een dansje geleerd, en wat liedjes gezongen. Was erg leuk! Volgende week mogen we eindelijk echt gaan lesgeven, dan hebben we vaste klassen vier dagen lang. het kost af en toe wat moeite om afspraken te maken met het schoolhoofd, dus het is wel nog even afwachten of we ook daadwerkelijk zoveel les mogen geven ..

Gister zijn we met de hele groep naar een berg geweest, dat was echt heel erg tof. De berg op liepen we (Violet,Marike, Jelte en ik) nog op het weggetje, maar toen we bovenop de berg stonden, wilden we via een alternatieve route weer naar beneden. Was nog best wel spannend, t was behoorlijk steil! Voelden ons best wel stoer toen we weer veilig beneden stonden ;)

Dit stukje lijkt me een mooie notendop van afgelopen week, tot later! -X-

• 06 Mei 2007 - 08:56

Mama:

hai lieverd,
    Weer heel leuk he!! t wordt nog moeilijk afscheid nemen volgende week denk ik zo..lekker dat jullie ook mooi weer hebben, zo te zien ook op de foto's..prachtig hoor!! we bellen....
    knuffels!!!!!!!!!!

• 06 Mei 2007 - 10:02

Rianne:

Klein stukje, maar toch een leuk stukje. Echt grappig dat jullie daar konninginnedag hebben gevierd! Nou zoals ik al mailde, nog heel veel plezier! En word maar lekker bruin! KUS Rianne

• 06 Mei 2007 - 11:44

Ayla:

Vet leuk al die foto's en stukjes!! Lees alles trouw hoor! maar nu eindelijk ook een reactie, ben beetje traag hè! maar nog heeeel veel plezier, maar dat zal vast wel lukken ;)
    Kus

• 08 Mei 2007 - 16:06

Maria:

Hej Maaike,
    Tof hoor!! Fijn dat je het zo naar je zin hebt :D. Geniet er van!
    xxx Maria

Maaike

Haay! Leuk dat je even op mn weblog kijkt! Ik hoop dat ik alle avonturen die ik de komende maanden in China ga beleven, op deze site kan gaan zetten. Het zal niet zo makkelijk worden, er is niet overal internet.. maar ik ga mn best doen jullie op de hoogte te houden!